Wij zijn Syl eeuwig dankbaar

Wij kwamen 3 jaar geleden in contact met Kinder Opvang Syl in een droevige periode.

Mijn vader was ernstig ziek en mijn moeder kon i.v.m. de zorg voor mijn vader niet meer oppassen op mijn zoontje Sidney van 2 jaar oud. Wij moesten dus op zoek naar een tijdelijke opvang en via internet vonden wij Syl.

Letterlijk was zij onze reddende engel want, gelijk na onze kennismakingsgesprek voelde het goed en wist ik dat ik Sidney met een gerust hart achter kon laten bij Syl.

Sidney heeft het vanaf dag 1 zo ontzettend naar zijn zin gehad, niet alleen kon hij daar heerlijk samen met de andere kinderen spelen ook was er structuur en regelmaat, iets wat onze kleine erg nodig had. Eerst werd er gespeeld, dan alle kids aan tafel met wat drinken en een koekje, dan het middag dutje en daarna werd er geknutseld.

Wat ik in het bijzonder ontzettend leuk vond was dat Syl een schriftje hanteerde die je mee naar huis kreeg waarin Syl de gebeurtenissen van de dag doornam. Zo kon je altijd lezen hoe het was verlopen en waren er bijzonderheden of veranderingen op het thuisfront dan schreef ik of mijn man dit ook in het schriftje zodat Syl daarop kon inspelen als dit nodig was.

Ook zo leuk was dat Syl de verjaardagen van de Opa’s en Oma’s wilde weten, dan werd er geknutseld en maakte onze kleine een leuk werkje als cadeau die tot op de dag van vandaag nog steeds bij Opa en Oma aan de muur hangen.

Als we onze Sidney ophaalde na een dag bij Syl was hij een blij en tevreden kind en ging er altijd met veel plezier naartoe, hij vergat gerust om ons uit te zwaaien maar ook daar zorgde Syl dan wel weer voor.  Dus Sid kreeg daar precies wat wij voor hem wilde, plezier,  veel persoonlijke aandacht, regelmaat,  structuur en bovenal veel liefde van Syl wat voor ons het aller belangrijkste was.

Wij zijn Syl dan ook voor eeuwig dankbaar dat wij in die droevige periode van haar diensten gebruik konden maken want, een gelukkig kind geeft je als ouder plezier!

En dat is wat Syl ons gaf in die vervelende periode!

Nogmaals.. bedankt Syl .

Marion van Eijgen

Geef een antwoord