Syl je bent een topper

Lieve Syl,

Mijn zoon zit nu ruim een jaar bij Kinderopvang Syl.
Ik ben een alleenstaande vader en om te werken is een gastouder qua flexibiliteit super. Uiteraard weet je nooit of je kindje het bij een Gastouder naar zijn of haar zin gaat krijgen, uiteraard geldt dit ook voor de reguliere opvang.

Na een gesprek met Syl in huiselijke kring had ik een warm gevoel. Ik heb er voor gekozen om het te doen zonder enige tijd tot nu toe, elke keer als ik Jeremy wegbreng, heb ik het gevoel alsof ik hem naar huis breng…Syl is als een moeder voor mijn zoon en voor de andere kinderen. Het is huiselijk en zeer educatief, Syl gaat qua speelgoed met de tijd mee het is veilig en educatief, dus niet alleen auto’s en poppen en de kinderen zoet houden. Nee Syl is een verlenging van de opvoeding die je kindje thuis krijgt. Ik zie aan leeftijdsgenootjes dat mijn zoon verder is. Ik kan iedereen in de regio Bodegraven Gastouder Syl aanbevelen, zij en haar gezin zijn echt geweldig, tuurlijk was ik sceptisch in het begin dat je je zoon of dochter naar een ander gezin brengt(bij iemand anders thuis) maar alles verloopt heel natuurlijk en fijn een bedrijf in een gezin en hier moet ik ook een pluim geven aan de man & kinderen van Syl, want het is daadwerkelijk knap hoe deze met de kinderopvang omgaan.

Syl & Familie bedankt dat jullie de opvang zijn voor mijn Jeremy….ik had niets beter kunnen wensen….helaas gaat hij alweer zijn laatste jaar in dan gaat hij naar school…..

En voor iedereen die twijfelt aan een gastouder, overal lopen gekken rond ook in de reguliere opvang, maar wees niet bang ga eens gezellig kijken hoe deze vrouw met liefde voor uw kindje kan zorgen…..liefdevol en uiterst professioneel

Syl je bent een topper!
Ivo van Velzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *